Power iXSOUND – ladený zvuk výfuku

Dokonalý – reálny zvuk V8 pre Vaše vozidlo. Plne funkčný pre všetky typy automobilov.

iXSound – dokonalý 100% realistický zvuk V8

  1.  7 druhov zvukov 
  2. V8 zvuk motora
  3. ovládanie mobilom
  4. Dva typy sád
  5. 2 ročná záruka
  6. Vyskúšajte na svojom aute
  7. Jednoduchá montáž

Power iXsound – viac než len zvuk!

iXSOUND je možné namontovať do všetkých vozidiel , kde je k dispozícii dátová CANBUS linka a sú vybavené diagnostickým portom OBDII

Veľa našich zákazníkov zaplatí vysoké sumy za ladené výfuky, aby ich auto malo ten poriadny a správny zvuk. Medzi najznámejšie značky v oblasti ladených výfukov a športového zvuku patrí bezpochyby Akrapovič, ďalej Supersprint a Remus.

Problém u týchto ladených výfukov nastáva vo chvíli, keď lambda sonda zahlási prvú chybu. Ďalšie ťažkosti spôsobí katalyzátor, ak zostane vo vozidle osadený. Riešením môže byť výmena za športové katalyzátory, avšak v tej chvíli sa dymivosť a emisné hodnoty zhorší natoľko, že vozidlo nie je spôsobilé na premávku na pozemných komunikáciách.

Pri nových vozidlách, ktoré sú už vybavené filtre pevných častíc pre benzínové motory , si zákazníci často sťažujú na nedostatočný zvukový prejav motora.

Zvukový systém Power iXSound má okrem priaznivej ceny aj nesporné výhody vo všetkých ohľadoch. Ak je inštalovaný do vozidla, ktorý je ešte v záruke, nedochádza ku strate záruky na vozidlo , pretože výkonný repro systém je napojený na dátovú CAN linku vozidla a nie je potrebné žiadny mechanický zásah do výfuku . Teda originálny výfukový systém auta zostáva nedotknutý. Navyše, celý systém je prenositeľný – teda pri výmene vozidla možno po rekalibrácii použiť v ďalšom vozidle.

Ďalším prínosom je, že hodnoty emisného systému samozrejme zostávajú zachované a majiteľ vozidla teda môže úplne bez obáv navštíviť stanici technickej kontroly (STK).

Zvuk systému iXSOUND možno aktivovať-deaktivovať jednoduchým stlačením tlačidla v aplikácii mobilného telefónu. Keď by Vás na dlhej ceste výrazný zvuk motora už otravoval, proste systém iXSOUND jednoducho cez mobil vypnete. Možnosť výberu zo siedmich zvukov tých najlepších športových áut je proste benefit, ktorý Vám žiadny ladený výfuk neponúkne.

Zvukový systém Power iXSOUND Vám veľmi radi predvedieme na našich prevádzkach. Odbornú montáž vykonáme v rámci jedného dňa.

Power iXSOUND od spoločnosti Quantum sa tak stáva absolútnou nutnosťou pre každého, kto má rád na vozidle športový zvuk :).

  • Pre vozidlá od roku cca 2004
  • Vhodné aj pre elektrické a hybridné vozidlá
  • Veľmi jednoduchá montáž – garancia spokojnosti zákazníka
iXsound Quantum
Quantum iXsound

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať!

Nespornou výhodou je možnosť bezplatného vyskúšania na našich prevádzkach. Pristavíte Vaše vozidlo a demo skúška je vykonaná už za niekoľko málo minút. Zapojíme riadiacu jednotku ľahko cez diagnostický konektor OBDII a po ľahké a rýchle kalibráciu je možné vyskúšať jednotlivé typy zvukov.